Notícies

L’Allic ha estat present aquest mes d’abril a la Fira Alimentaria com a part essencial del sector dels làctics.

SEGUIR LLEGINT

Hem volgut parlar amb dones que treballen i gestionen explotacions agràries a Catalunya.

SEGUIR LLEGINT

“El benestar és tan difícil d’avaluar en animals com en humans”

SEGUIR LLEGINT

Parlem de relleu generacional al camp amb Marina Puigcorbé

SEGUIR LLEGINT

Es posarà a l’abast de tota la ciutadania espais i experiències per entendre millor el món dels làctis

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb Oriol Franquesa, veterinari de Q-Llet, que ens acosta a la realitat del món ramader.

SEGUIR LLEGINT

TV3 menciona La bona llet com a font d’informació veraç sobre els làctics per a la ciudadanía.

SEGUIR LLEGINT

La granja Mas La Coromina produeix la primera llet ecològica de Catalunya.

SEGUIR LLEGINT

Un estudi del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació conclou que es reparteix poc valor al llarg de la cadena de producció de la llet.

SEGUIR LLEGINT

L’estiu és temps de descans i posar-te al dia de les lectures pendents. Et proposem 3 llibres frescos, on les vaques són les protagonistes!

SEGUIR LLEGINT

Establert per la FAO, se celebra cada 1 de juny des de 2001 per reconèixer la importància de la llet com aliment mundial.

SEGUIR LLEGINT

La 13ª edició de la Fira de formatges catalans Lactium ha guardonat amb el primer premi al Glauc de Formatgeria Xauxa.

SEGUIR LLEGINT