Notícies

L’Associació de Joves Agricultors busca atraure consumidors conscienciats amb l’alimentació saludable, de temporada i de proximitat

SEGUIR LLEGINT

La Mireia i l’Alf tenen un ramat de cabres i treballen recuperant pràctiques rurals que beneficien la terra i els propis animals.

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb María i Carmela, dues de les sòcies de Muuhlloa, un projecte que uneix llet fresca de vaca, cosmètica i entorn rural.

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb Pol Llonch sobre eines per a millorar el benestar animal i el seu impacte ambiental.

SEGUIR LLEGINT

Un programa de la U.E. conjuntament amb Agricultura, Salut i Ensenyament estimula hàbits saludable impulsant el consum de llet.

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb Lorena Castillejos, Directora tècnica i investigadora al Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNIBA).

SEGUIR LLEGINT

Recollim els aprenentatges extrets del taller de làctics del Lactium on va participar Rosa Maria Espinosa, dietista, nutricionista i tecnòloga dels aliments.

SEGUIR LLEGINT

“La llet de búfala té molt més greix i proteïna”. Parlem amb David Blanco, un dels socis de la formatgeria Bauma.

SEGUIR LLEGINT

L’Allic ha estat present aquest mes d’abril a la Fira Alimentaria com a part essencial del sector dels làctics.

SEGUIR LLEGINT

Hem volgut parlar amb dones que treballen i gestionen explotacions agràries a Catalunya.

SEGUIR LLEGINT

“El benestar és tan difícil d’avaluar en animals com en humans”

SEGUIR LLEGINT

Parlem de relleu generacional al camp amb Marina Puigcorbé

SEGUIR LLEGINT