Notícies

Parlem amb Pol Llonch sobre eines per a millorar el benestar animal i el seu impacte ambiental.

SEGUIR LLEGINT

Un programa de la U.E. conjuntament amb Agricultura, Salut i Ensenyament estimula hàbits saludable impulsant el consum de llet.

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb Lorena Castillejos, Directora tècnica i investigadora al Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNIBA).

SEGUIR LLEGINT

Recollim els aprenentatges extrets del taller de làctics del Lactium on va participar Rosa Maria Espinosa, dietista, nutricionista i tecnòloga dels aliments.

SEGUIR LLEGINT

“La llet de búfala té molt més greix i proteïna”. Parlem amb David Blanco, un dels socis de la formatgeria Bauma.

SEGUIR LLEGINT

L’Allic ha estat present aquest mes d’abril a la Fira Alimentaria com a part essencial del sector dels làctics.

SEGUIR LLEGINT

Hem volgut parlar amb dones que treballen i gestionen explotacions agràries a Catalunya.

SEGUIR LLEGINT

“El benestar és tan difícil d’avaluar en animals com en humans”

SEGUIR LLEGINT

Parlem de relleu generacional al camp amb Marina Puigcorbé

SEGUIR LLEGINT

Es posarà a l’abast de tota la ciutadania espais i experiències per entendre millor el món dels làctis

SEGUIR LLEGINT

Parlem amb Oriol Franquesa, veterinari de Q-Llet, que ens acosta a la realitat del món ramader.

SEGUIR LLEGINT

TV3 menciona La bona llet com a font d’informació veraç sobre els làctics per a la ciudadanía.

SEGUIR LLEGINT