L’Associació de Joves Agricultors busca atraure consumidors conscienciats amb l’alimentació saludable, de temporada i de proximitat
L’Associació de Joves Agricultors busca atraure consumidors conscienciats amb l’alimentació saludable, de temporada i de proximitat
La Mireia i l’Alf tenen un ramat de cabres i treballen recuperant pràctiques rurals que beneficien la terra i els propis animals.
Parlem amb María i Carmela, dues de les sòcies de Muuhlloa, un projecte que uneix llet fresca de vaca, cosmètica i entorn rural.
Parlem amb Pol Llonch sobre eines per a millorar el benestar animal i el seu impacte ambiental.
Un programa de la U.E. conjuntament amb Agricultura, Salut i Ensenyament estimula hàbits saludable impulsant el consum de llet.
Parlem amb Lorena Castillejos, Directora tècnica i investigadora al Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNIBA).
Recollim els aprenentatges extrets del taller de làctics del Lactium on va participar Rosa Maria Espinosa, dietista, nutricionista i tecnòloga dels aliments.
“La llet de búfala té molt més greix i proteïna”. Parlem amb David Blanco, un dels socis de la formatgeria Bauma.
L’Allic ha estat present aquest mes d’abril a la Fira Alimentaria com a part essencial del sector dels làctics.
Hem volgut parlar amb dones que treballen i gestionen explotacions agràries a Catalunya.