Receptes

Per tenir la panxa contenta, cal cuinar amb molt bona llet
Et proposem receptes amb llet, iogurt, formatge o altres derivats lactis com a ingredients principals o secundaris, de la mà de cuiners i restauradors del país, sempre amb productes de primera qualitat i de casa, per donar més bon sabor als nostres plats, tot tenint cura del medi ambient i dels nostres pagesos.
Amb la col·laboració de

Una verdura de temporada en una crema que podràs gaudir tant freda com calenta.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una crema diferent amb un producte de temporada: els calçots

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Gustoses albergínies farcides de carn i amb un toc de formatge

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Plat tradicional arreu de Catalunya, sobretot a pagès

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una recepta típica del Nadal però amb una bona ració de verdura

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Bolets de temporada, parmentier i “ou poché” en la recepta del mes.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Dos productes de temporada amb l’exquisit gust del formatge de cabra.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

La tardor encara ens deixa temperatures càlides per gaudir d’un plat fresc i senzill.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Un clàssic de la cuina de reaprofitament: amb pocs ingredients, triomfes.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Carme Ruscalleda ens explica com fer una lasanya fresca per a l’estiu.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Un pastís de Ricard Formoso, cap de cuina de la Bodega La Puntual.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Un deliciós (i fàcil) acompanyament amb només patates i llet.

ANAR A RECEPTA COMPLETA