Receptes

Per tenir la panxa contenta, cal cuinar amb molt bona llet
Et proposem receptes amb llet, iogurt, formatge o altres derivats lactis com a ingredients principals o secundaris, de la mà de cuiners i restauradors del país, sempre amb productes de primera qualitat i de casa, per donar més bon sabor als nostres plats, tot tenint cura del medi ambient i dels nostres pagesos.
Amb la col·laboració de

Aquest mes us proposem tastar un canaló cuinat amb mantega, llet de vaca i formatge: per llepar-se els dits!

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Unes postres refrescants i dolces a la vegada, fetes amb nata líquida i formatge untable.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

RECEPTES Aprèn a preparar a casa un pastís de poma amb mantega i amb un toc de cinc espècies. Pastís de poma al forn

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una recepta senzilla i que tan es pot servir en fred com en calent. Amb un toc de canyella, enamora!

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Un bàsic de la cuina per gaudir en família o amb amics. Que no hi falti la llet!

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una verdura de temporada en una crema que podràs gaudir tant freda com calenta.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una crema diferent amb un producte de temporada: els calçots

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Gustoses albergínies farcides de carn i amb un toc de formatge

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Plat tradicional arreu de Catalunya, sobretot a pagès

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Una recepta típica del Nadal però amb una bona ració de verdura

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Bolets de temporada, parmentier i “ou poché” en la recepta del mes.

ANAR A RECEPTA COMPLETA

Dos productes de temporada amb l’exquisit gust del formatge de cabra.

ANAR A RECEPTA COMPLETA