NOTÍCIES

L’ALLIC participa en la Fira Alimentaria

L’Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (Allic) ha estat present aquest mes d’abril a la Fira Alimentaria 2022, celebrada entre el 4 y el 7 d’abril i que enguany ha comptat amb la participació de més de 3.000 empreses del sector de l’alimentació, les begudes i l’hostaleria.

La Fira Alimentaria és un espai de trobada pensat per a incentivar el negoci, la internacionalització i la reactivació de sectors que són estratègics per a la nostra economia. L’Allic ha compartit estand amb els formatgers artesans d’ACREFA i sota la marca agroalimentaria “Catalunya, on el menjar és cultura” de PRODECA. El Laboratori hi ha estat present com a part essencial del sector dels làctics i els seus derivats, donat que la principal tasca de l’Allic és treballar per a la millora constant de la qualitat de la llet.

En l’estand preparat per a l’ocasió, professionals de l’Allic van explicar les activitats que es porten a terme des del laboratori per a garantir la qualitat d’aquest producte: des de l’anàlisi de la llet en origen, el programa de control de mastitis, els programes de sanitat animal, el control microbiològic i químic dels derivats làctics, l’assessorament en higiene i seguretat alimentària o la formació dels professionals del sector.

Per tal de poder mostrar de manera senzilla i amena les diverses tasques que es desenvolupen, l’ALLIC va crear especialment un vídeo que es va emetre els dies en què va estar en marxa l’Alimentaria.

Enguany, la plataforma firal ha rebut prop de 100.000 visitants, un 23% dels quals d’origen internacional, oferint un espai per a la reflexió, la innovació i la generació de negoci en el sector alimentari.