Publicacions

A continuació, posem al teu abast algunes publicacions i estudis interessants al voltant de la llet i els productes làctics.

Quatre startups presenten els seus projectes per a impulsar innovacions en el món dels làctics.

Accedeix a la publicació

Premi a un d’aquells dolços elaborats amb llet que a tothom ens agrada tastar de tant en tant.

Accedeix a la publicació

Aefy ha elaborat un estudi sobre valors, creences i hàbits del consum de iogurt en el públic infantil

Accedeix a la publicació

Consells per a una alimentació saludable de la dietista-nutricionista del Programa Nutriplato.

Accedeix a la publicació

Un estudi mundial conclou que la llet sencera és tan bona per als nens com la baixa en greixos

Accedeix a la publicació

Un nou estudi confirma el benefici de prendre un got de llet tèbia abans de dormir.

Accedeix a la publicació

Descobreix si ets dels qui es creuen les notícies falses sobre els làctics o si estàs ben informat.

Accedeix a la publicació

Sabies que salvar de les escombraries 1 quilo de iogurt suposa estalviar gairebé 2 quilos d’emissions de CO2?

Accedeix a la publicació

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha analitzat la cadena de valor de la llet per veure els marges de benefici de cada baula.

Accedeix a la publicació

La llet és una de les begudes que et mantenen hidratat per més temps que l’aigua, segons un estudi de la Universitat St. Andrews d’Escòcia.

Accedeix a la publicació

Una proposta per testejar el teu nivell de coneixement sobre mites i realitats de la llet i els làctics. Juguem?

Accedeix a la publicació

El fulletó de La Bona Llet que mostra alguns dels dubtes que encara avui dia existeixen al voltant del consum de llet.

Accedeix a la publicació