Salvador Brugués ens ensenya a fer els farcells d'albergínia amb formatge de cabra.
Accedeix a la receptaEt proposem receptes amb llet, iogurt, formatge o altres derivats lactis com a ingredients principals o secundaris, de la mà de cuiners i restauradors del país, sempre amb productes de primera qualitat i de casa, per donar més bon sabor als nostres plats, tot tenint cura del medi ambient i dels nostres pagesos.
Salvador Brugués ens ensenya a fer els farcells d'albergínia amb formatge de cabra.
Accedeix a la receptaUna deliciosa combinació a càrrec del cuiner Joel Castañé.
Accedeix a la receptaEt proposem donar-li un toc diferent al tiramisú de sempre.
Accedeix a la receptaUna proposta llaminera per l'estiu amb cacau fred.
Accedeix a la receptaUnes postres típiques franceses fetes pel cuiner Robert Mora.
Accedeix a la receptaAnima't a fer aquesta senzilla crema de ceba de la mà d'en Joan Gurgui.
Accedeix a la receptaAprèn a cuinar aquest tradicional plat de la mà del famós xef Carles Gaig.
Accedeix a la receptaAnima't a fer bunyols de vent. Una recepta ideal per cuinar-la en família!
Accedeix a la receptaIdeals per a dietes sense gluten perquè es fan sense farina, però igualment deliciosos.
Accedeix a la recepta