Tot i que és el plat estrella del Nadal, no desaprofitem l’oportunitat de gaudir-los qualsevol dia de l’any.
Tot i que és el plat estrella del Nadal, no desaprofitem l’oportunitat de gaudir-los qualsevol dia de l’any.
Pels qui gaudim menjant madueixes, també les podem tastar d’una manera diferent: en un pastís amb mascarpone.
Una recepta que molts gaudim des de ben petits i que sempre ve de gust tornar a tastar: macarrons amb formatge.
Aquest mes us proposem tastar un canaló cuinat amb mantega, llet de vaca i formatge: per llepar-se els dits!
Unes postres refrescants i dolces a la vegada, fetes amb nata líquida i formatge untable.
RECEPTES Aprèn a preparar a casa un pastís de poma amb mantega i amb un toc de cinc espècies. Pastís de poma al forn
Una recepta senzilla i que tan es pot servir en fred com en calent. Amb un toc de canyella, enamora!
Un bàsic de la cuina per gaudir en família o amb amics. Que no hi falti la llet!
Una verdura de temporada en una crema que podràs gaudir tant freda com calenta.