NOTÍCIES

Benvinguts a
Pagès 2019

Els productors de llet obren les seves portes per apropar les granges als consumidors

Més de 200 pagesos, agricultors, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions perquè puguis conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra. Perquè els nostres petits vegin que la llet no surt de la nevera i que els enciams no creixen als supermercats!

La majoria d’explotacions, després de la visita, oferiran un petit tast amb els productes que cultivin o elaborin i, a més, algunes tindran una zona de venda per als visitants que vulguin comprar aquell producte directament en origen, de la mà dels seus productors.

Hi ha explotacions arreu del territori català i s’hi podran veure sectors tan diferents com cellers, molins d’oli, cultiu de plantes aromàtiques, horta, fruita, cervesa artesanal, granges de vedells, conills o gallines, famílies dedicades a la pastura, apicultura, formatgeries, pescadors, etc.

Més de 230 restaurants amb menús de proximitat, 280 allotjaments amb ofertes especials de cap de setmana i més d’un centenar d’activitats complementàries a totes les comarques

Diversos allotjaments i restaurants d’arreu del país s’afegeixen a la iniciativa amb ofertes especials per a aquest cap de setmana. Hi trobaràs el menú Benvinguts a Pagès, amb productes de temporada i de proximitat. A més, en moltes comarques s’oferiran activitats complementàries.