Publicacions

A continuació, posem al teu abast algunes publicacions i estudis interessants al voltant de la llet i els productes làctics.

Danone posa en marxa el primer HUB a Barcelona per impulsar l’estratègia d’intel·ligència artificial i anàlisi de dades

Accedeix a la publicació

Tres formatges catalans han estat guardonats al World Cheese Awards, el certamen que distingeix els millors formatges del món.

Accedeix a la publicació

Una nova metanàlisi publicada en Advances in Nutrition identifica els beneficis dels lactis enfront de la hipertensió, la diabetis o el sobrepès.

Accedeix a la publicació

Descobreix la millor ubicació de la llet i els ous dins la nevera i altres consells per conservar els aliments.

Accedeix a la publicació

Amb aquest petit quizz podràs descobrir l’impacte de les teves accions quotidianes en el medi ambient.

Accedeix a la publicació

Interessant publicació sobre els tipus de ramaderia presents a Espanya i com hi viuen les vaques.

Accedeix a la publicació

Un projecte concedeix beques a alumnes de ramaderies per formar-los tècnicament i empresarialment.

Accedeix a la publicació

Quatre startups presenten els seus projectes per a impulsar innovacions en el món dels làctics.

Accedeix a la publicació

Premi a un d’aquells dolços elaborats amb llet que a tothom ens agrada tastar de tant en tant.

Accedeix a la publicació

Aefy ha elaborat un estudi sobre valors, creences i hàbits del consum de iogurt en el públic infantil

Accedeix a la publicació

Consells per a una alimentació saludable de la dietista-nutricionista del Programa Nutriplato.

Accedeix a la publicació

Un estudi mundial conclou que la llet sencera és tan bona per als nens com la baixa en greixos

Accedeix a la publicació