NOTÍCIES

La bona llet a TV3

Al voltant de l’alimentació es generen molts mites i notícies falses. Amb internet, les fake news són encara més fàcils de generar, i s’escampen ràpidament. La solució perquè no ens enganyin és buscar sempre fonts fiables. En aquest sentit, TV3 ha fet servir La bona llet com un exemple de canal de comunicació on la ciutadania pot cercar informació veraç sobre el sector làctic.

No sempre és senzill discernir si una informació és certa o no, sobretot quan naveguem a Internet. Segons l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, una tercera part de la població reconeix estar poc capacitada per saber si la informació sobre alimentació a internet és o no fiable.

TV3 ha fet menció de La bona llet, una font on cercar informació veraç i contrastada sobre el sector de la llet i els seus derivats. En aquest espai, una iniciativa del sector ramader català, seguirem treballant per acostar a totes aquelles persones que estiguin interessades les darreres notícies, esdeveniments i activitats sobre la llet de vaca, cabra, ovella i búfala i dels seus derivats.
Pots veure la notícia emesa a TV3 el passat 3 d’octubre en aquest enllaç.