NOTÍCIES

Benvinguts a Pagès des de casa

Enguany serà diferent, però podreu gaudir de tot el món rural i participar en totes les activitats a través de les xarxes.

El 3 i 4 d’octubre torna el Benvinguts a Pagès però aquest any…des de casa!. De manera excepcional, per a l’edició d’enguany, la pandèmia obliga a traslladar  la gran festa de la pagesia i se celebrarà a les xarxes socials. Es pot participar gratuïtament a tallers, tutorials, recorreguts virtuals, píndoles sobre alimentació i es podran veure entrevistes i receptes elaborades en un entorn rural amb total seguretat: des de casa. Una fantàstica ocasió per conèixer que mengem i omplir el rebost tot l’any.

En aquesta cinquena edició, virtual, s’emetrà a través dels perfils de Benvinguts a Pagès a YoutubeInstagramFacebook i Twitter.

Els organitzadors esperen que la propera edició de 2021 recuperarà el format presencial i les dates habituals del primer cap de setmana de juny.

Què és Benvinguts a Pagès?

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, ramats, barques i obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor.

Des de que es va posar en marxa al 2016 i fins l’any passat, han participat un total de 796 explotacions, 932 allotjaments, 746 restaurants a més de 475 activitats complementàries, i ha rebut un total de 100.000 visitants.