• Què, qui, com
    • Què fem
    • Qui som
    • Com ho fem
  • La bona llet
    • Què és la bona llet?
    • Com la podem distingir?
    • Beneficis per a cada edat
    • Al·lèrgies i intoleràncies
    • Veritats i mentides sobre la llet
  • Receptes
  • Activitats
  • Bons Amics
  • Publicacions
  • Notícies
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
Menu
  • Què, qui, com
    • Què fem
    • Qui som
    • Com ho fem
  • La bona llet
    • Què és la bona llet?
    • Com la podem distingir?
    • Beneficis per a cada edat
    • Al·lèrgies i intoleràncies
    • Veritats i mentides sobre la llet
  • Receptes
  • Activitats
  • Bons Amics
  • Publicacions
  • Notícies
  • Contacte
  • Català
  • Spanish

ACREFA: Tradició i innovació en el formatge català

L'associació reuneix a 76 formatgeries artesanes de Catalunya, quasi el 70% del sector.

Accedeix a la notícia

És tan bona la desnatada?

Estudis de diversos països demostren que, tot i el baix contingut en greix, no és millor que la sencera.

Accedeix a la notícia

Brusel·les diu NO

Les regles europees només permetran etiquetar com a llet o formatge aquells productes lactis d'origen animal.

Accedeix a la notícia

Benvinguts a Pagès des de casa

Enguany serà diferent, però podreu gaudir de tot el món rural i participar en totes les activitats a través de les xarxes.

Accedeix a la notícia

Beneficis de la llet de cabra

Aquest aliment amaga un veritable tresor nutricional. Anima't a posar-la a la teva llista de la compra!

Accedeix a la notícia

Generació Làctia

Coneixes la “Generació Làctia”? És una iniciativa de INLAC per impulsar els lactis com a part d’una dieta equilibrada.

Accedeix a la notícia

62è Dia Internacional Lacti

Els consumidors han tornat a prendre consciència dels valors nutricionals insubstituïbles dels lactis en els últims temps.

Accedeix a la notícia

Llet, lactis i celiaquia

Ets celíac/a? Et responem algunes preguntes que et poden sorgir sobre el consum de la llet i els seus derivats.

Accedeix a la notícia

El iogurt, rei del confinament

Un estudi de l'AECOC mostra com s'ha disparat el consum de lactis a les llars durant la pandèmia.

Accedeix a la notícia
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Avís Legal

Contacte