Ir al contenido
Qué, quién, cómo
Qué hacemos
Quiénes somos
Cómo lo hacemos
La bona llet
¿Qué es “La bona llet”?
¿Cómo podemos distinguirla?
Beneficios por cada edad
Alergias e intolerancias
Verdades y mentiras sobre la leche
Recetas
Actividades
Bons Amics
Publicaciones
Noticias
Contacto
CA
Menú
Qué, quién, cómo
Qué hacemos
Quiénes somos
Cómo lo hacemos
La bona llet
¿Qué es “La bona llet”?
¿Cómo podemos distinguirla?
Beneficios por cada edad
Alergias e intolerancias
Verdades y mentiras sobre la leche
Recetas
Actividades
Bons Amics
Publicaciones
Noticias
Contacto
CA
RECEPTES
Pop amb Parmentier de patata
Et ve de gust un vermut ideal tant per a l’hivern com per a l’estiu? Ricard Formoso, del celler La Puntual, destaca pels seus vermuts i aperitius, qualsevol dia de la setmana.